Hulp voor ouders

Parallel ouderschap

Een simultaan traject waarbij jij of jullie afzonderlijk toewerken naar het maken van heldere en expliciete afspraken en jullie kind weer op de eerste plek zetten.

Lees meer

Relatietherapie

Relatietherapie kan jullie helpen elkaar terug te vinden. We brengen jullie weer in gesprek met elkaar. Begeleiden jullie bij het doorbreken van patronen en het creëren van (meer) begrip voor elkaar. En leren jullie beter met elkaar te communiceren.

Lees meer

Scheidingscoach

Als je gaat scheiden, komt er veel op je af. Wij zijn er voor jou: voor, tijdens en na de scheiding. We focussen op je triggers en emoties, helpen je met je communicatie naar je ex-partner en bieden praktische hulp.

Lees meer

APK voor ouderschapsplan

Als je gaat scheiden, stel je een ouderschapsplan op. Om problemen en conflicten ook in de toekomst te voorkomen, is het belangrijk om dit plan regelmatig te evalueren en bij te werken. Hier helpen en begeleiden we jullie bij.

Lees meer

Kwartaalgesprekken

Als jullie er samen niet uitkomen, bijvoorbeeld over afspraken rondom de opvoeding van jullie kind, kunnen wij helpen. Wij helpen je samen tot een oplossing te komen. Voorkom conflicten of geschillen waarvoor jullie naar de rechtbank moeten.

Lees meer