SAMEN OUDERS-aanpak

Voor wie?

De SAMEN OUDERS aanpak is bedoeld voor ouders die SAMEN de scheiding verder willen regelen. Die net hebben besloten uit elkaar te gaan en aan het onderhandelen zijn over het ouderschapsplan, of waarvan het convenant al is getekend. SAMEN het gesprek aan willen gaan om de gewijzigde rol van (ex) PARTNERS naar PARTNERS IN OUDERSCHAP vorm te geven.

Wat?

 1. Herstel van vertrouwen
 2. Aandacht voor het rouwproces
 3. Diverse onderwerpen behandelen:
  – Gezamenlijkheid
  – Conflicthantering
  – Verwachtingen
  – Communicatie
 4. Na deze aanpak ben je in staat om een goed ouderschapsplan te maken en te zorgen dat de kinderen op de eerste plek staan

Dit programma is inclusief:

 1. Afhankelijk van persoonlijke situatie een 10 tal sessies van 1,5 uur waarbij jullie iedere keer een onderdeel van 1 van de 5 fases doorlopen
 2. Tussentijdse opdrachten ter voorbereiding
 3. Gratis mailadvies tussen de sessies

Resultaat

Tijdens dit programma werk je gezamenlijk – door middel van gesprek – aan je eigen verwerkingsproces. Zo ontwikkel je meer begrip voor jezelf, de andere ouder en lukt het om stap voor stap op een respectvolle manier met elkaar om te gaan en het belang van de kinderen in alle beslissingen voorop te stellen. Je bent in staat het ouderschap volledig op te pakken en goede afspraken te maken en na te komen.

Meer info of een vrijblijvend intake? 

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van De Blauwe Beer? Dan kunt u zich hier inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Volg ons op Facebook

Lees mijn blog
Mies Magazine