“Er knaagde nog steeds iets na 4 jaar scheiding. Niet continu of zo. We gingen als ex partners en co ouders goed met de kinderen om. Maar toch: af en toe was ik licht ontvlambaar. Mijn dochter merkte dit en pikte het op. Wat het was, kwam ik achter bij Bjorn. Hij wist me te prikkelen en me te motiveren om erover te praten. Tot dan praatte ik er overheen. Hij wist het pijnpunt te raken en door het coachend gesprek – en soms de pijn waar ik doorheen moest – had ik het beter beet en gaf ik dit negatief gevoel een plek. Zo veranderde de communicatie met mijn ex, en zeker met zijn nieuwe vrouw: Ik kon zonder belading van mijn kant dingen zien en overdragen. Dank je wel bjorn”

R. uit A.

“ Ik wilde geen praatdokters meer die van alles van me wilden. Maar met jou wil ik wel nog praten. Je doet gewoon tegen me. Ik kan gewoon mijn verhaal doen zonder dat er iets moet. Eindelijk eens iemand die naar me luistert”

T (12) na 6 jaar vechtscheiding.

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van De Blauwe Beer? Dan kunt u zich hier inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Volg ons op Facebook

Lees mijn blog
Mies Magazine