Informatiebijeenkomst: Wat kan een Kindbehartiger voor jou betekenen?

Op zaterdag 8 oktober 2016 ben je van harte welkom op de gratis informatiebijeenkomst voor ouders. De bijeenkomst is van 15:00-17:00 uur. Wij geven om 15:00 uur en om 16:00 uur een korte uitleg over wat de Kindbehartiger voor ouders en kinderen kan betekenen. Er is dan ook voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen en kennismaken met Kindbehartigers.

 Locatie Informatiebijeenkomst:

Huis aan het Hof, Linnaeushof 6 – 1 hoog, 1098 KH AMSTERDAM (Amsterdam-Oost/Watergraafsmeer). Op de hoek met de Middenweg en ter hoogte van Park Frankendael. Huis aan het Hof bevindt zich op de eerste verdieping.

 Meer info over de rol van de Kindbehartiger? https://deblauwebeer.nl/kindbehartiger of http://www.kindbehartigersamsterdam.nl

Praktische info over de Info Bijeenkomst

Parkeren

Op het terrein zelf zijn geen parkeerplaatsen. Aan de openbare weg kan (betaald) worden geparkeerd.
Parkeren in de Vomar garage aan de Middenweg 69 (eerste 2 uur gratis). Vanaf daar is het ca. 2 minuten lopen naar Huis aan het hof. Het is ook mogelijk om te parkeren bij Q-Park Oostpoort, Polderweg 92. Vanaf daar is het ca. 10 minuten lopen naar Huis aan het hof.

Auto
Afslag S113 (Watergraafsmeer) vanaf de A10. Na de afslag sla links af de Middenweg op. Na ongeveer 2 kilometer is aan de rechterkant het Linnaeushof 6, te Amsterdam.

Openbaar vervoer
Tramlijn 9 richting Diemen (halte Hogeweg), Bus 41 richting Gaasperplas (halte Hogeweg), Stadsbuslijn 65 richting KNSM Eiland (halte Middenweg), Buslijn 320 richting Hilversum (halte Middenweg), Buslijn 322 richting Almere Parkwijk (halte Middenweg).